технологія жирів і жирозамінників
Спеціальності – технологія жирів та жирозамінників. Рафінація жирів та олій. Філінська антоніна олександрівна черваков олег вікторович філінська тетяна геннадіївна. Первинне очищення олій і жирів від домішок. Контрольні запитання до теми “первинне очищення олій від домішок” 12. Технологія жирів і жирозамінників харчові властивості маргарину.
Технологія жирів і жирозамінників. Ф - ту харчових технологій за спеціальністю 7. Uri презентация на тему технологія жирів і жирозамінників, предмет презентации. Этот материал содержит 28 слайдов. Красочные слайды и илюстрации помогут вам заинтересовать свою аудиторию. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций thepresentation. Програмою передбачено вивчення, сировини, з якої отримують олію різного напряму використання, технологічного обладнання для виробництва олії та жирозамінників. Наук, доцент укладачі. Відповідальний за випуск. “технологія жирів та жирозамінників”. Для студентів всіх спеціальностей. 051701 “харчові технології та інженерія”. Денної та заочної форм навчання. Науково - практичні основи технології жирів та жирозамінників. (назва навчальної дисципліни). (назви освітніх програм спеціальностей). Професійна підготовка. Технік - технолог з виробництва жирів і жирозамінників розробляє технологічні процеси і режими виробництва, забезпечує додержання високої якості продукції, скорочення витрат на її виготовлення; встановлює поопераційний маршрут проходження виробів у процесі їх виготовлення й контроль за усіма процесами. Технік - лаборант виконує аналізи з метою визначення хімічного складу й основних властивостей матеріалів відповідно до вимог стандартів; приймає технологічні проби і зразки для проведення аналізів; оформляє результати аналізів, веде їх облік, готує технічну документацію на роботи, яка виконується лабораторією. Вищих навчальних закладів. Харків нту хпі 2002 ббк л 782. Технологія м’яких маргаринів. Призначено для студентів спеціальності 7. 091705 “технологія жирів та жирозамінників”, інженерно - технічних та наукових працівників. Н доцент, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно - жирових виробів; – коваль г. Декана факультету харчових технологій та біотехнології; – драчук у.
Н доцент, дзавідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно - жирових робоча програма навчальної дисципліни. Опис навчальної дисципліни. Поточний та підсумковий контроль знань проводиться за допомогою теоретичних питань, тестів і заліку.
Освітній рівень спеціальність освітня програма факультет. Таким чином, встигаючим з даної дисципліни вважається студент, який отримав рейтингову оцінку від 60 до 100 балів. Список рекомендованих джерел 8. 1 основна література. Жиры жиры – это триглицериды, представляющие собой смесь сложных эфиров, образованных из трехатомного спирта глицерина и различных жирных кислот. Пищевые жиры содержат сопутствующие им жироподобные вещества. Свободные жирные кислоты, фосфолипиды, моно - и диглицериды, жирорастворимые витамины и др. Физико - химическим изменениям подвергаются как добавляемые к продукту жиры, так и жиры, входящие в его состав. Асортимент тваринних жирів, властивості, оцінка якості. Способи виготовлення тваринних жирів. Хімія і технологія жирів синтезує досягнення багатьох напрямків хімічної науки і галузей техніки, накопичених дослідниками протягом багатьох поколінь. Однією з перших її наукових шкіл у російській імперії і першою на території україни була наукова школа, створена в харківському технологічному інституті зі дня його заснування о. Тому закономірним є інтерес до історії даної галузі науки. Аналіз останніх досліджень і публікацій свідчить, що головна увага в них приділяється сучасному розвиткові хімії і технології жирів. Технологія жирів тваринного походження. Технологія виробництва маргарину та майонезу.
Ознайомити студентів із технологією виробництва вище зазначеного продукту, навчити самостійно викреслювати апаратурно - технологічні схеми, робити висновки та пропозиції, щодо покращення якості виробленої продукції згідно нормативне — технологічної документації (гости, ту), з тим, що гідно конкурувати та ринку споживача xxi століття. Так, соняшникова олія повинна відповідати вимогам дсту, відповідно до яких олія залежно від способу оброблення поділяється на види. Рафінована, дезодорована та недезодорована; гідратована вищого, першого та другого сортів; нерафінована технологія жирів і жирозамінників. Наразі нема вмісту класифікованого цим терміном. інтернет - технології опрацювання консолідованих інформаційних ресурсів. Технологія жирів та жирозамінників. — велика група органічних сполук, які, з фізичного погляду, мають меншу від одиниці питому вагу і, як правило, розчинні в неполярних органічних розчинниках, як правило не розчиняються у воді, і під звичайним тиском їх не можна перегнати, не розклавши. В організмі людини основну частину жирів становлять тригліцериди. Крім них жирами називають фосфоліпіди, стероли (в тому числі холестерол).
Коментарі
Дописати коментар